BLOGGING

Blogging Guna Smartphone dan Data Terhad

Blogging Guna Smartphone dan Data Terhad

Blogging Guna Smartphone dan Data Terhad | Beberapa bulan saya coaching tentang blogging, antara rungutan yang saya selalu dapat ialah :

Susah nak blogging sebab hanya ada smartphone dan data yang terhad.

Ini membuatkan sebahagian orang tak berapa aktif berblogging.

Mana yang takde pc atau laptop. Mana yang laptop rosak lagi.

Hmm.. ok, sekarang saya sedang menaip menggunakan smartphone.

Masih lagi kita tak boleh judge orang lain punya susah senang.

Saya juga bukan nak judge, cuma nak tunjukkan yang boleh je berblogging guna smartphone dan data terhad.

Di samping tu, nak cari juga apakah lain-lain isu yang timbul bila guna smartphone dan data terhad supaya boleh analisa dan dapatkan penyelesaian.

Ok, saya baru je selesai basuh baju di dobi layan diri 24 jam di sini.

Mesin masih belum dibaiki dan tukang baiki cancel datang semalam sebab tak sempat.

InsyaAllah beberapa hari lagi beliau datang.

Dok minum sekejap kat kedai mamak sebelah dobi tadi sambil mencuba post di blog guna smartphone.

Tiba-tiba rasa sangat mengantuk dan rasa tak mampu nak bertahan.

So, habiskan air.. bayar.. masuk dalam kereta dan.. sambung menaip.

Ok, dah siap. Snap gambar sebagai gambar hiasan.

Esok, saya akan kongsikan insyaAllah tips bagaimana anda juga boleh berblogging dengan baik walaupun guna smartphone dan data terhad sahaja.

K bai..

Show More

MASTER LATIF

Pemasar online semenjak 2007. Pakar buat blog/website, produk digital dan pakar edit video (teaser, corporate). Aktif memberi khidmat konsultansi berkaitan kesihatan dan nutrisi semenjak 2013. Terlibat membantu lebih 3000 orang peserta untuk kurus dari rumah (online coaching) semenjak 2015. Sumbangan kepada masyarakat : 1. Sponsor coaching untuk buat blog/website bernilai RM500 (terhad untuk 2000 orang sahaja). 2. Sponsor coaching kurus dari rumah bernilai RM250 (untuk 30orang setiap bulan). Kedua-dua program masih dijalankan. Sila contact jika berminat.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Close